Bålsang – Fællessang i Flammernes Skær

Bålsang

Fællessang, hygge og bål –  Fællessang i Flammernes Skær.

Tag en pause fra den hektiske hverdag og dyk ned i bålsangens fortryllende kraft! Når vi omgiver os med bålets varme og lader os fordybe i flammernes dans, åbner det døren til noget dybt indeni os – en oplevelse sjældent fundet i den travle hverdag.

Bålsang er fællessang på en ny måde – det handler ikke om at være pæn eller gøre det rigtigt. Det handler om at give slip, lade tonerne og teksterne få sit eget liv. En aften, hvor alle kan deltage uden forventninger om perfektion.

Hvilken forskel gør bålet?

Bålet skaber ikke kun varme udvendigt, det tænder også en gnist indeni. I en verden fuld af arbejde, studier og daglige forpligtelser er det sjældent, vi giver os selv lov til at fordybe os på denne måde.

Hvad kan du forvente?

Vores fællessangsoplevelser er uformelle og umiddelbare. Det handler ikke om at gøre det rigtigt, men om at give sig hen og deltage.

Har I ikke mulighed for at have bål ved jeres event, tilbyder jeg andre former for fællessang

Hvad er en god bålsang?

En god bålsang er en sang, hvor alle kan være med – unge som ældre. Den binder os sammen på tværs af alder, køn og udgangspunkt. Når vores blikke mødes midt i et åh-u-åh, kan vi mærke den særlige kontakt mellem mennesker.

Eksempler på sange

Danske sange som “Kvinde min” (Kim Larsen) og “Øde Ø” (Rasmus Seebach).
Engelske sange som “Hallelujah” (Leonard Cohen) og “Wonderwall” (Oasis).
Du kan også dele dine egne ønsker, og lad os tage en snak om dem.

Book nu og skab minder omkring bålet

Oplev nærværet, musikken og hyggen. Book nu for en uforglemmelig aften, hvor du kan lade hverdagens travlhed blive til varme toner og glade minder.

Modtag et uforpligtende tilbud på fællessang til jeres fest eller event her: