Fællessang

Fællessang

Når vi synger sammen, bliver vi en del af noget større. 
Med krop og stemme får alle del i oplevelsen.

Hvad er Fællessang?

Uanset om du arrangerer en hyggelig fredagsbar, en inspirerende visionsdag eller fejrer en storslået 50-års fødselsdag i et telt i haven, så er fællessang et vidunderligt redskab til at forbinde dine gæster på tværs af aldre og relationer.

Fællessang er en smuk og traditionsrig form for samvær, der kan foregå rundt om et grantræ i stuen, som morgensang på skolen eller i bilen, når hele familiens yndlingssang buldrer ud af radioen.

I de senere år har fællessangen oplevet en fornyet interesse, hvor mange har genopdaget den stærke sangskat og -tradition, vi har. Den brobyggende og fællesskabende funktion i fællessangen forbinder os med menneskene omkring os på en helt unik måde.

Selvom du ikke selv er den store sanger, kan fællessang være en fantastisk samværsform. Du kender sikkert følelsen fra koncertoplevelser, ungdomsfester, diskoteker, fodboldkampe, kirken og mange andre steder.

“Åh Mona, mona, monaaaaa….”
(Søren Kragh Jacobsen)

Nogle gange er det ikke alt, vi kan eller skal klare selv. Fællessangen hjælper os til at mærke, at familie, venner, kolleger og fællesskaber er omkring os og med til at støtte os i vores arbejds- eller privatliv.

“Der er noget galt i Danmark…” (John Mogensen)

Vi føler os spejlet, genkendt og anerkendt gennem sangtekster, og når vi hører andre stemmer, sætte der lyd på de tanker og følelser, som vi ellers kan føle os alene om.

“Du er ikke alene” (Sebastian)

Så hvorfor ikke skabe den perfekte stemning til dit næste arrangement med fællessang? Lad mig skræddersy et tilbud, der passer til netop dine behov.

“I said maybeeeee” (Wonderwall, Oasis)

Fællessangstyper

Pianobar

Jeg sætter mig til husets klaver eller medbringer mit eget og lægger op til fællessang med udgangspunkt i sange som passer til selskabet. Uformel og festlig stemning, hvor alle kan være med.

Få et tilbud

Guitarsang

Guitaren har en særlig evne til at invitere til fællessang og jeg elsker den stemning der opstår i selskabet, når vi mødes i sange fra vores ungdom.


Få et tilbud

Mand med guitar ved bål

Bålsang

Jeg medbringer min guitar og vi sætter os omkring et bål under åben himmel. En helt særlig stemning opstår i flammernes skær, og når fællessangen begynder, danner vi nye minder, sammen.

Få et tilbud

Højskolesang

De danske sange indeholder inspiration og minder på tværs af generationer og samler os på en ganske særlig måde.Få et tilbud

Udtalelser

Fantastisk kontakt 

Vi har netop haft Mads til at spille til sommerfest på Gnisten – et aktivitets og samværstilbud for voksne med udviklingshæmning.
Mads havde en fantastisk kontakt til brugerne og med sin store musikalitet kunne han imødekomme langt de fleste af brugernes sangønsker. Jeg giver Mads de bedste anbefalinger – også til arrangementer hvor der kræves lidt særlige hensyn ⭐️⭐️⭐️⭐️

#pianobar

Britt L. – Gnisten aktivitetscenter, Frederikssund

Mange rosende ord

Vi havde en rigtig god aften og der har været mange rosende ord over din underholdning.

Personligt går jeg stadig rundt og små-nynner Hotel California 😊

#bålsang

Tina K. –  Novo Nordisk

Pædagogiske evner

Jeg er vild med blandingen af dine pædagogiske evner og stomp, og hvordan du kan påvirke mennesker forskelligt – alt efter hvor modtagerne er i deres liv.

#stomp

Kristina K. – Compliance Manager 

Det var fantastisk

Alle synes det var fantastisk… de er så glade for dig. Så tak til dig.

#enmandoghansguitar

Yvonne S. – Hjortespring Aktivitetscenter, Herlev

Enestående dygtig

Hvis du/I sidder og mangler et dejligt, hjertevarmt og ærligt indslag til festen, firmafrokost, julefrokost, bryllup, konfirmation, bålaften, ja helt ærligt så tror jeg ikke at der er noget du ikke kan bruge Mads til…
Han er talent ud i underholdning, inddrager gerne gæster og er en fortræffelig pianist..
En varm anbefaling herfra.. 🎶🎶

#gospelkor

Jeanette B., Skal Fællessang løfte dit event?

Lad mig høre hvad du drømmer om. Alle events er forskellige, men med 20 års erfaring har jeg gode muligheder for tilbyde jer den bedste løsning, der sikrer en god oplevelse for alle. 

Kontakt mig

Kontakt mig for et
uforpligtende tilbud.
Ring eller mail mig på:

T: +45 315 315 20
E: [email protected]

Jeg er medlem af musikernes fagforening

Navigation

Ydelser
Video og billeder
Udtalelser
Om Mads

 

Ydelser

mads-andersen.dk – en del af GospelDanmark – Øvej 5, 3550 Slangerup – CVR: 31825105