Om mig


imageMads Andersen (f. 1985) er professionel gospelinstruktør og -pianist og har arbejdet med gospelmusik siden 2006. Mads medvirker fast som instruktør og/eller pianist i 5 gospelkor, hver uge, fordelt i hele hovedstadsområdet.
Mads er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med pædagogik og klaver som hovedfag.
Ud over de faste aktivitet med kor, gudstjenester og koncerter, underviser Mads også i rytmegenrene bodypercussion og Stomp, og booker musikrelateret teambuilding for private og virsomheder, ligesom han driver webportalen Gospelnation.dk, som en del af virksomheden GospelDanmark.

Baggrund (klaver og kor)
Jeg har spillet klaver siden jeg var 7 år gammel og begyndte at synge i kor da jeg blev 10 år. Jeg har sunget i kirkekor, skolekor og musikskolens rytmiske kor.
Jeg begyndte at akkompagnere kor da jeg blev 16 år.
Jeg startede mit første band som 17-årig med 3 sangere og jeg stod for kor-arrangementerne.

Udannelse

– Talentlinien
Som 15 årig blev jeg optaget på Talentlinien, hvor en håndfuld særligt talentfulde elever blev udvalgt ved optagelsesprøve. Undervisningen bestod i udvidet hovedfagsundervisning (klaver), bifag (guitar), hørelære, teori og sammenspil. I denne periode var jeg samtidig pianist for Musikskolens Bigband, store rytmiske kor, samt et lokalt rytmisk kor, Danscherkoret.

– Musikalsk Grundkursus
Som 21-årig blev jeg optaget på Musikalsk Grundkursus i Randers hvor ovenstående tematikker fik øget fokus.

– Musikkonservatoriet
Jeg blev optaget i 2008 og blev bachelor i 2011.

Gospelpianist
Jeg har været pianist for en række gospelkor både i Aarhus med Laura Kjærgaard som korleder (Living Gospel 2008-2010 og Great Joy 2008-2010) og på Sjælland (Gospel United 2010, Shout Gospel Voices 2010, Voices of Gospel 2010, Joyces 2010) samt børnekorene Gospel Generation Amager 2011, Young Stars Kgs. Lyngby 2013-2014, Gospel Generation Kgs Lyngby 2014-2017, My Gospel 2016-2017

Gospel-samarbejder
Jeg har, igennem årene spillet for disse fantastiske danske gospeldirigenter:
Laura Kjærgaard, Hans Christian Jochimsen, Nina Luna, Julie Lindell, Claes Wegener, Anders Butenko, Linda Andrews, Sara Broberg, Putri Dehn, Sarah Moshage, Katrina Bruhnstrøm, Claus Christensen, Rune Herholdt, Lene Nørrelykke, Mette Risager, Sofie Hermind, Rie Hagbard, Birthe Paulsen, Katrine Nini Christiansen m.fl.

Gospeldirigent
Jeg har dirigeret følgende kor: Gospel United 2011, Shout Gospel Voices 2011, Voices of Gospel 2011, Joyces 2014).

Gospelinstruktør
Jeg tager en del ud med teamevents, teambuilding, kick-off, personaledage, gospelworkshops, højskoler m.m. som gospelinstruktør. Herunder SommerGospel og Syng for Livet.

Musical Director
Jeg har været MD for Hans Christian Jochimsen siden 2011 ved danske og internationale gospelevents og senest til Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen 2019.

Stompinstruktør
Siden 2011 har jeg arbejdet med Stomp, som er beats og rytmik spillet på alt andet end traditionelle instrumenter. Herunder murerspande, bestik, glas, stole, borde, skabe, biler m.m. Jeg tager ud til teamevents, personaledage, fødselsdage, teambuilding samt højskoler m.m. Herunder SommerGospel og Syng for Livet.

Musikkonsulent
Jeg tager ud til firmaer og arbejder med specifikke problemstillinger i personalegrupper med udgangspunkt i musik og de redskaber som de musiske rammer sætter for menneskers måde at interagere på. Herunder arbejdet med kommunikation, anderkendelse, sammenspil, tryghed m.m.

Eventkoordinator
Jeg er event koordinator for flere større sammenhænge, herunder Gospelcelebration (en årligt tilbagevendende begivenhed primært for Nordsjællandske gospelkor), Gospel på Bakken, Tivoli Gospel Festival.
Jeg løser specifikke opgaver ved forespørgsel, herunder kan nævnes, 550 sangere ved flashmob i Københavns Lufthavn ved lufthavnens 90 års fødselsdag, Flashmob i Køge ved indvielsen af ny bymidte m.m.

Web
I 2008 startede jeg Gospelnation.dk – danmarks mødested for gospelinteresserede. Siden tæller mere end 150 danske gospelkor, fordelt over hele landet, og giver interesserede mulighed for at finde koncerter, workshops, kor, korledere, sangere og meget mere.

I 2012 startede jeg Gospelbooking.dk – Booking og events indenfor gospelmusik, stomp, teatersport m.m. Vi leverer events til private og erhverv, ligefra bryllupssangere, -kor til firmaevents, flashmobs, teambuilding og meget mere. (siden er under ombygning p.t.)

Andre bandsammenhænge
Jeg har spillet til privatfester, firmafester, kro-ophold, halbal m.m. siden 1998 både solo og i adskillige band-sammenhænge, som ikke nævnes her.

– Solo
Dinner og dans med klaver og sang.

– Trio Niels
For tiden spiller jeg i en trio med “Det syngende postbud”, Anders Gøttsch på vokal samt en trommeslager og undertegnede.

– Anslag
Dansksproget originalmusik. Vi er en trio bestående af 1 sangerinde, 1 multiinstrumentalist og undertegnede. Sangene er fortællende, fængende og finurlige.