Udgivet i

Jan V.


Dit sang-show undervisning var kanon godt til teambuilding, så jeg vil have dig i tankerne, når og hvis der opstår en lejlighed igen. Så mange tak for samarbejdet. Og ikke mindst tak for den vildt inspirerende sangundervisning. Den gjorde indtryk og en stor forskel på resultatet.

Udgivet i

Line A.

Maaaaads for søren.
Det var så meeega godt. Jeg har kun hørt kæmpe begejstring over vores formiddag med dig 🙏🙏🙏på alle måder ramte du plet.
Både på din måde at møde os på i rytmerne, men også den måde du fik os til at reflektere undervejs. Jeg er høj af energi,

Udgivet i

Josephine H.

Vi havde et super stomp event med Mads, som løftede energien med sang og musik, der passede perfekt ind til vores musik tema og efter det faglige program for dagen. Mads formåede at samle og engagere de knap 100 deltagere med sin smittende energi og gode grin med sine sjove sange, og det var noget mange deltagere sang videre på efterfølgende.

Udgivet i

Luftalarmer og gospelsang

Den første onsdag i maj kl 12.00 tester Beredskabsstyrelsen, traditionen tro, danmarks mange luftalarmer for at sikre at systemerne virker som de skal.
Jeg har altid været meget fascineret af lyde og elsker at bruge min stemme, så det var svært at lade muligheden passere for at synge med, denne onsdag d. 1. maj 2019. Se her hvordan det gik

Det er sjovt at synge

Hvis du også elsker at bruge din stemme, så er du velkommen i et af landets mere end 200 gospelkor. Måske har du ikke gode erfaringer med at synge og har erfaringer med at andre siger du ikke kan synge, eller måske har du det fint med din stemme og synger godt.

Alle kan være med

Uanset er du velkommen i langt de fleste af landets kor og det er faktisk en glimrende mulighed for at øve en utrænet stemme, da du kan gemme dig lidt i den store gruppe i begyndelsen og snart vil opleve at øvelse gør mester.

Korlederne i Danmark har gode redskaber til at hjælpe alle godt på vej til at blive dygtigere sangere med enkle redskaber der bare virker.

Find et kor

Hvis du er klar på at prøve at synge en aften i et kor, kan du finde et på oversigten her:

gospelnation.dk